Истинската съдебна сага започва в пловдивския Окръжен съд. Общо 41 свидетели и

...
Истинската съдебна сага започва в пловдивския Окръжен съд. Общо 41 свидетели и
Коментари Харесай

Започва съдебна сага за Каспъра: Разпитват 41 свидетели по делото за убийство от ревност в Столипиново

Истинската правосъдна сага стартира в пловдивския Окръжен съд. Общо 41 свидетели и 12 движимости лица ще бъдат изслушани по делото против 27-годишния Румен Ангелов-Каспъра от " Столипиново ", упрекнат в убийството на Митко Иванов. То беше осъществено от ревнивост на 21 декември 2019 година
Прочетете още
Подобно закононарушение не разрешава кратко произвеждане и съглашение сред страните и делото ще протече по общия. Първите избрани дати са 7 и 27 октомври, когато би трябвало да бъдат изслушани част от очевидците и експертизите на движимостите лица.

По време на разпоредително съвещание, в последния ден на месец август, юрист Красимир Елдъров, представляващ отбраната на Александров, пожела производството да бъде прекъснато и делото да бъде върнато на прокуратурата поради сбъркани прякори в обвинителния акт на някои от очевидците, разпитани в хода на досъдебното произвеждане, само че настояването не беше почетено от съда.

Семейството на убития Митко се конституираха като частни обвинители по делото. Каспер до в този момент не е осъждан и е с изтекла мярка за неотклонение, като към сегашния миг живее в дома си в „ Столипиново ”.

Как се стигна до убийството?

Жертвата Митко Иванов живеел и работел в чужбина преди случая и си бил пристигнал в Пловдив за празниците. Успял да се срещне с много другари, излизал с разнообразни компании, забавлявал се. До ушите на Румен Александров обаче стигнала информация, че Митко флиртува с любовницата му и той се ядосал. Отишъл да търси сметка на противника си и избухнал скандал.

Словесната препирня минала във физически конфликт, с замяна на удари и нанасяне на прободни рани с ножове.В един миг Каспър намушкал съперника си във врата. Митко умрял преди колата за спешна помощ да пристигна. Очевидно обаче жертвата също е показала експанзия, защото Каспър също е бил намушкан на няколко места с ножа. Той имал тежки рани по ръцете, краката и гърдите, вследствие на навлизане с 10-сантиметров нож.

Опитал се е да избяга, само че служителите на реда от Шесто районно реагирали стремително и го задържали. 





Убитият Митко

 



Убиецът Румен Александър - Каспър
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР